Segítsünk facsemetékkel Izraelnek!

ultetesBizonyára többen értesültek arról a rettenetes tűzről, amely Izraelben tombol, melynek pontos eredete egyelőre ismeretlen a hatóságok számára.

Magyarországról sajnos a tűz oltásában vagy a menekülésre kényszerült emberek koordinálásában segíteni nem tudunk.
Csak olyan formában tudunk segíteni, hogy mi már az ÚJJÁÉPÍTÉSEN DOLGOZUNK!

Az Élet Menete Alapítvány a Frankel Leó utcai zsinagóga a Dohány utcai zsinagóga, az Újpesti zsinagóga közössége a mai naptól elindítja a “Facsemeték Izraelért” adománygyűjtő kezdeményezését, melyhez csatlakozókat várunk.

Reméljük nagyon sokan csatlakozni fognak, akár mint adományozók, akár csak ennek a bejegyzésnek a megosztói, akár egy saját kezdeményezéssel bármilyen más szervezeti formában! A lényeg, hogy segítenünk kell, mert nagy szükség lesz erre.

Számlaszám:
Az Élet Menete Alapítvány OTP: 11707024-20453651
Megjegyzésbe be kell írni: “Adomány – Facsemeték Izraelért”

Az alapítvány a befolyó összeg egészét a KKL Keren Kajemet LeIsrael www.kkl.jnf.org szervezetnek fogja átutalni, akik beszámolót fognak készíteni az adományok felhasználásának módjáról.

Rövid információ a KKL szervezetről:
Nagy múltú, 1901-ben alapított és 2002-ben Izrael díjjal jutalmazott szervezet fontos feladata az erdők telepítése és Izrael parkosítása, zöldítése. A KKL fennállása óta mintegy 240 millió!!! fát telepített és 1000 parkot hozott létre.
Tevékenységük értéke felbecsülhetetlen Izrael számára!

Segítsünk Izraelnek! – “Facsemeték Izraelért!”