A Mazsihisz lesz az utazási irodák partnere

dohany2A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) Turisztikai Igazgatósága ezúton tájékoztatja a turisztikai szakmát, hogy 2017. január 1-jétől saját kezelésébe veszi a Dohány utcai zsinagóga és a hozzá tartozó komplexum turisztikai menedzselését.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége egyúttal köszönetet mond az AVIV Travelnek a komplexum turisztikai hasznosításáért az elmúlt 17 évben.

A Dohány utcai zsinagóga, valamint a Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár, illetve a hozzá tartozó emlék-kert és temető turisztikai hasznosítását az eddiginél hatékonyabban és még inkább fogyasztóbarát módon kívánjuk menedzselni. Január elsejétől az utazási irodák, szállodák és egyéb szolgáltatók közvetlen partnere, mind a csoportos, mind az egyéni látogatók esetében, a MAZSIHISZ Turisztikai Igazgatósága lesz.

Kérjük partnereinket, hogy a jövőben minden igényüket, megrendelésüket a turizmus@mazsihisz.hu címre küldjék. Szeretnénk még novemberben egy keret-megállapodást kötni partnereinkkel a jövőbeni együttműködésről. 2017-re a szervezett turizmus területén nem változtatunk az árakon.

Európa legnagyobb és a világ második legnagyobb zsinagógáját mutassuk meg együtt a külföldi és a hazai turistáknak!